fbpx

BEYOND FIGHTING FOR BUSINESS

  • Hanteer ik de juiste prijs voor mijn producten/ diensten?
  • Moet ik mij verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid?
  • Hoe kom ik aan nieuwe klanten?
  • Wat is het bereik van mijn social media kanalen?
  • Is corona het einde van mijn onderneming?

Dit zijn slecht een paar van de honderden vragen die in de hoofden van de ondernemers omgaan en letterlijk slapeloze nachten bezorgen. Niet alle ondernemers komen uit “ondernemers families”en vaak genoeg zijn hulpverleners in dienst van de organisaties waar zijn werken en hebben ze echt geen flauw idee hoe het is om ondernemer te zijn.  Het gevoel elke keer wanneer je een blauwe enveloppe openmaakt en je bedenkt “wat zal er nu weer instaan” . Het gevoel wanneer heel het land op het strand ligt te zonnen en jij nog een offerte moet versturen. Dat gevoel.. Dat kan je alleen maar met ondernemers bespreken.  Het maakt niet uit hoeveel diploma’s je hebt behaald las hulpverleners. Als je dat gevoel niet kent, zal je nooit ondernemers kunnen helpen.

Als onze coaches kennen dat gevoel.Als onze coaches hebben meerdere jaren eigen ondernemingen gehad of zijn nog steeds ondernemers. Als onze coaches weten wat er door jou heen gaat.

Naast onze coaching gesprekken bieden wij organisaties complete workshops aan waarin wij alle medewerkers een uurtje goed laten zweten. Tevens kunnen wij vitaliteit- en voeding programma’s maken voor al uw medewerkers.

Het is al jaren aangetoond dat gezonder en sportieve medewerkers meer rendement opleveren voor uw organisatie. Het ziekteverzuim is lager en er is veel meer sprake van een ” wij gevoel” na onze trainingen.
Investeer als organisatie in de gezondheid van uw medewerkers en vul onderstaand formulier in.

Hoe gaan wij te werk?

1. Vul onderstaand formulier in.

2. Wij zullen contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Wil jij ook gecoacht worden door een van onze bedrijfs coaches?

Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen contact met jou opnemen.
[contact-form-7 id=”6698″]
Want to know about our offers first?
Subscribe our newsletter

Subscribe our newsletter

[mc4wp_form id="806"]

Chat openen
Hallo, waar zouden wij u mee kunnen helpen?