fbpx

De leukste bezigheid met uw kind

Kickboxfun

Ouder en kind
Samen fit
Aanmelden gratis proefles

Wanneer?

Dinsdag  18:00

 

Waar?

Sportluifel van het sportpark Willem Alexander.
Zoomweg 2
3123 EP Schiedam

Elke les een kleine verbetering

Wat maakt de kickboxfunles ouder en kind zo leuk?

Sporten is een van de beste manieren om je tijd door te brengen. Hoe je het nóg leuker kunt maken? Ga samen met je kind sporten! Bij ons kunnen ouder en kind samen sporten, namelijk door een kickboxfun te volgen. Tijdens de les voeren ouder en kind samen allerlei leuke oefeningen uit, waarbij aandacht wordt besteed aan conditie, kracht en wat handige kickbokstechnieken.   Lees hier meer over de voordelen van ouder-kind kickboksen.

Het belangrijkste van onze kickboxfun les is dat jullie  samen lol hebben. De trainer stelt de les op zo’n manier samen dat ouder en kind van begin tot eind vooral heel veel plezier hebben in de oefeningen. Dat ouder en kind samen sporten erg leuk kan zijn is ook een wijze les om je kleine koter bij te brengen.

Tijdens de les geeft de trainer instructies en oefeningen die ouder en kind samen kunnen uitvoeren. Ouder kind kickboksen betekent dat je moet samenwerken, waardoor ouders quality time met hun kind kunnen doorbrengen. Dit kan uiteraard positieve gevolgen hebben voor de band tussen kind en ouder.

Met kickboxfun leren jullie verschillende technieken en werken julie  conditie en techniek, op een niveau dat  past. Hoewel de ouder-kind lessen vooral gericht zijn op plezier beleven, zal je toch in korte tijd vooruitgang boeken. Dit geldt niet alleen voor de kinderen, ook de ouders kunnen mooie resultaten behalen! Hierdoor zal tevens de zelfverzekerdheid ongemerkt toenemen.

De belangrijkste elementen van deze les

Belangrijk om te weten

-Bokshandschoenen
– Scheenbeschermers
-Sportkleding
-een handdoek.
-Een bidon of flesje met water.

Mocht je niet in het bezit zijn van eigen bokshandschoenen en/of scheenbeschermers kan je deze bij ons  lenen. Tijdens de proeflessen zijn deze gratis. 

De eerste les gratis. Inclusief het kosteloos gebruik van handschoenen en scheenbeschermers. Daarna kan je ervoor kiezen om losse lessen te nemen. Een strippenkaart aan te schaffen of een abonnement te nemen.

Voor deze les hanteren wij een minimale leeftijd van 5 jaar. 

Mochten jullie interesse hebben voor deze les voor een kind wat jonger is dan 5 jaar raden wij aan toch een proefles te komen doen. Ieder kind is anders. Ieder kind pakt het op zijn/haar manier op. En we kunnen pas weten hoe het gaat als we het proberen

Antwoord
1
Heeft u vragen voor ons?
Hallo, leuk dat je de site van Beyond Fighting bezoekt. Waar kunnen wij je mee helpen?