fbpx

Haal het beste uit jezelf

Weerbaarheids

training

Haal het beste uit jezelf

Weerbaarheids

training

Aanmelden gratis proefles

Elke les een kleine verbetering

Wat je moet weten over weerbaarheids training

 

Welkom bij Beyonds Fighting’s weerbaarheidstrainingen voor kinderen en jongeren tot en met 15 jaar! Onze programma’s zijn speciaal ontworpen om kinderen een extra steuntje in de rug te geven als het gaat om weerbaarheid. We begrijpen dat opgroeien gepaard kan gaan met verschillende uitdagingen en dat het belangrijk is voor kinderen om zelfverzekerd en veerkrachtig te zijn in allerlei situaties.

Onze trainingen zijn interactief, leuk en afgestemd op de specifieke behoeften en leeftijdsgroepen van de deelnemers. Door middel van spelletjes, oefeningen en discussies leren kinderen essentiële vaardigheden zoals zelfvertrouwen, assertiviteit, grenzen stellen, omgaan met pesten en conflicten oplossen. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin kinderen kunnen groeien en bloeien.

Of uw kind nu worstelt met verlegenheid, gepest wordt op school, moeite heeft met het omgaan met stress of gewoonweg zijn of haar zelfvertrouwen wil vergroten, onze weerbaarheidstrainingen zijn er om te helpen. Onze ervaren trainers staan klaar om uw kind te begeleiden en te ondersteunen op zijn of haar reis naar meer zelfvertrouwen en veerkracht.

Geef uw kind de kans om sterker te worden, zowel mentaal als emotioneel, met Beyond Fighting’s weerbaarheidstrainingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw kind aan te melden voor een van onze programma’s. We kijken ernaar uit om samen met u en uw kind te werken aan een positieve en zelfverzekerde toekomst.

De belangrijkste elementen van deze les

Belangrijk om te weten

Ja. Deze is is voor alle kids t/m 15 jaar die moeite hebben met hun weerbaarheid.

-Bokshandschoenen
– Scheenbeschermers
-Sportkleding
-een handdoek.
-Een bidon of flesje met water.

Mocht je niet in het bezit zijn van eigen bokshandschoenen kan je deze bij ons  lenen. Tijdens de proeflessen zijn deze gratis. 

De eerste 3 lessen zijn gratis. Inclusief het kosteloos gebruik van handschoenen en scheenbeschermers. Daarna kan je ervoor kiezen om losse lessen te nemen. Een strippenkaart aan te schaffen of een abonnement te nemen.

Door je op te geven onderaan deze pagina via het inschrijfformulier.

De les is elke woensdag om 16:30

Antwoord
1
Heeft u vragen voor ons?
Hallo, leuk dat je de site van Beyond Fighting bezoekt. Waar kunnen wij je mee helpen?