fbpx

The best total body workout

bootcampfit

Wat je moet weten over bootcampfit training

Bootcampfit is meer dan alleen een uur sporten. Het is echt een Total Body workout met oefeningen die passen bij iedereen.In slecht 30 of 60 minuten krijgt je complete workout met verschillende oefeningen van elke keer 1 minuut. Tussen de oefeningen heb je elke keer 15 seconde rust.

Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, werken aan je conditie, werken aan je zelfvertrouwen, een trauma wilt verwerken, bij personal training begeleiden wij jou hierin. 

De belangrijkste elementen van
Bootcampfit

Werken aan lichaam en geest

Nathalie V Slooten
Nathalie V Slooten
Schiedam
Read More
Door 1 x per week een Bootcampfit les te doen zorg ik voor een goede balans tussen lichaam en geest. Hierdoor functioneer ik in mijn dagelijks leven veel beter. Ik vind het super dat Beyond Fighting meerdere dagen per week geopend is. ook in de ochtenduren
John Baggerman
John Baggerman
Read More
Door mijn Corona besmetting is mijn conditie heel erg achteruit gegaan en was mijn lichaam verzwakt. Door de trainingen bij Beyond Fighting merk ik dat ik in een korten periode grote stappen heb gemaakt. Dit heel ook een zeer positief effect op mijn mindset.
Sarah
Sarah
Read More
Voor mijn werk als model moet ik zowel lichamelijk als geestelijk helemaal in topvorm zijn. Bij Beyond Fighting zijn er genoeg mogelijkheden om deze doelen te behalen. Helemaal geweldig
Previous
Next

Bootcampfit is voor iedereen geschikt. ook voor jou! Wil jij weten of onze manier van sporten passend is voor jou? Doe dan een gratis proefles.

 

Belangrijk om te weten


-Sportkleding
-een handdoek.
-Een bidon of flesje met water.

 

Voor deze les hanteren wij een minimale leeftijd van 14 jaar. Er is geen maximale leeftijd.

Onze bootcampfit lessen worden gegeven in onze gym in het sport park Willem Alexander in Schiedam. 

Een les bootcampfit duurt 30 minuten. Vaak wordt deze les gecombineerd met onze bokszakfitles. Hierdoor kan je naast werken aan kracht en conditie even het hoofd leegmaken en helemaal los gaan op de bokszak.

Ja wij hebben in het sportpark de mogelijkheid om om te kleden en te douchen. Ook kunt u kosteloos maken van de lockers.