fbpx

The best total body workout

bootcampfit

Wat je moet weten over bootcampfit training

Bootcampfit biedt meer dan alleen een uurtje sporten; het is een complete Total Body workout met oefeningen die geschikt zijn voor alle niveaus. In slechts 30 of 60 minuten krijg je een uitgebreide training met verschillende oefeningen, elk gedurende 1 minuut, en tussen elke oefening heb je 15 seconden rust.

Het unieke van deze les is dat het voor iedereen toegankelijk is, zelfs als je lange tijd niet hebt getraind. Ontdek een effectieve en gevarieerde workout die je lichaam uitdaagt, ongeacht je fitnessniveau. Boost je conditie op een toegankelijke manier en ervaar de voordelen van Bootcampfit, waarbij plezier en resultaat samenkomen. Perfect voor zowel beginners als ervaren sporters!

Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, werken aan je conditie, werken aan je zelfvertrouwen, een trauma wilt verwerken, bij personal training begeleiden wij jou hierin. 

De belangrijkste elementen van
Bootcampfit

Werken aan lichaam en geest

Nathalie V Slooten
Nathalie V Slooten
Schiedam
Read More
Door 1 x per week een Bootcampfit les te doen zorg ik voor een goede balans tussen lichaam en geest. Hierdoor functioneer ik in mijn dagelijks leven veel beter. Ik vind het super dat Beyond Fighting meerdere dagen per week geopend is. ook in de ochtenduren
John Baggerman
John Baggerman
Read More
Door mijn Corona besmetting is mijn conditie heel erg achteruit gegaan en was mijn lichaam verzwakt. Door de trainingen bij Beyond Fighting merk ik dat ik in een korten periode grote stappen heb gemaakt. Dit heel ook een zeer positief effect op mijn mindset.
Sarah
Sarah
Read More
Voor mijn werk als model moet ik zowel lichamelijk als geestelijk helemaal in topvorm zijn. Bij Beyond Fighting zijn er genoeg mogelijkheden om deze doelen te behalen. Helemaal geweldig
Previous
Next

Bootcampfit is voor iedereen geschikt. ook voor jou! Wil jij weten of onze manier van sporten passend is voor jou? Doe dan een gratis proefles.

 

Belangrijk om te weten


-Sportkleding
-een handdoek.
-Een bidon of flesje met water.

 

Voor deze les hanteren wij een minimale leeftijd van 14 jaar. Er is geen maximale leeftijd.

Onze bootcampfit lessen worden gegeven in onze gym in het sport park Willem Alexander in Schiedam. 

Een les bootcampfit duurt 30 minuten. Vaak wordt deze les gecombineerd met onze bokszakfitles. Hierdoor kan je naast werken aan kracht en conditie even het hoofd leegmaken en helemaal los gaan op de bokszak.

Ja wij hebben in het sportpark de mogelijkheid om om te kleden en te douchen. Ook kunt u kosteloos maken van de lockers.

Antwoord
1
Heeft u vragen voor ons?
Hallo, leuk dat je de site van Beyond Fighting bezoekt. Waar kunnen wij je mee helpen?