fbpx

De beste mentale ontlading ooit

Bokszak fit

Altijd een stap vooruit

Wat belangrijk is om te weten over onze jeugdlessen

In onze bokszakfit lessen kun jij je volledig uitleven. De les start met een grondige warming-up om alle spieren in het lichaam voor te bereiden, waardoor de kans op (spier)blessures aanzienlijk wordt verkleind.

Vervolgens worden diverse combinaties op de bokszak uitgevoerd, afgestemd op het niveau van onze leerlingen. Iedereen kan moeiteloos deelnemen aan deze lessen. Tijdens deze sessies krijg jij de gelegenheid om je volledig uit te leven op onze bokszakken, waardoor je mentaal tot rust komt.

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan onze bokszakfit lessen en de voordelen van deze energieke en ontspannende ervaring te ontdekken. Meld je vandaag nog aan en ervaar zelf de positieve impact op zowel lichaam als geest!

De belangrijkste elementen van deze les

Belangrijk om te weten

Ja. Deze les is beschikbaar voor iedereen kinderen vanaf 14 jaar die graag fit wil worden/blijven. Ongeacht geslacht en ervaring.

-Bokshandschoenen
-Sportkleding
-een handdoek.
-Een bidon of flesje met water.

Mocht je niet in het bezit zijn van eigen bokshandschoenen kan je deze bij ons tegen een kleine vergoeding( €2,-) lenen.

De eerste les is gratis. Daarna kan je ervoor kiezen om losse lessen te nemen. Een strippenkaart aan te schaffen of een abonnement te nemen.

Door het aanvraagformulier  onderaan deze pagina in te vullen. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Antwoord
1
Heeft u vragen voor ons?
Hallo, leuk dat je de site van Beyond Fighting bezoekt. Waar kunnen wij je mee helpen?