fbpx
IMG_6172 2

Beyond Fighting is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een gezonde, actieve en uitdagende levensstijl. Onze unieke mix van kickboxfit, bokszakfit en bootcampfit biedt een compleet fitnessprogramma voor zowel beginners als gevorderden. Bij ons staat niet alleen het fysieke aspect centraal, maar ook de mentale uitdaging die komt kijken bij het trainen van je lichaam en geest.

Onze professionele trainers zijn gepassioneerd en gemotiveerd om je te helpen je doelen te bereiken. Ze bieden persoonlijke begeleiding en feedback tijdens de trainingen, zodat je altijd het beste uit jezelf kunt halen. Daarnaast is er een gezellige en ondersteunende community van leden die je zullen aanmoedigen en inspireren om door te zetten.

Bij Beyond Fighting zijn we meer dan alleen een sportschool. We zijn een non-profit organisatie die als doel heeft om zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen. We willen dat iedereen de voordelen van een gezonde levensstijl kan ervaren, ongeacht hun achtergrond of financiƫle situatie. Daarom bieden we betaalbare lidmaatschapsprijzen en werken we samen met lokale organisaties om toegang tot onze faciliteiten te bieden aan mensen die het nodig hebben.

We zijn er trots op dat we niet alleen onze leden fysiek en mentaal sterker maken, maar ook bijdragen aan een gezondere gemeenschap. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Beyond Fighting en ervaar zelf de kracht van ons programma.

Antwoord
1
Heeft u vragen voor ons?
Hallo, leuk dat je de site van Beyond Fighting bezoekt. Waar kunnen wij je mee helpen?