fbpx

Clinics

Wil jij samen met je collega’s, klasgenoten of  teamgenoten
een dag in de ring staan? Alle fijne kneepjes van de het (kick)boksen
leren. Lekker een paar flinke stoten en trappen geven op een van onze bokszakken om juist leren jezelf goed te verdedigen. Bij ons kan het allemaal.

Diverse onderzoeken uit binnen-en buitenland wijzen uit dat
groepen na een dagen samen sporten een veel betere band heeft met elkaar als daarvoor. Je leert mensen op een andere manier kennen. Tevens is ziekteverzuim onder medewerkers
die sporten veel lager dan medewerkers die niet sporten.

Kickboksen als bedrijfs- of teamuitje. Wij zorgen voor een te gekke ervaring waar je als team maar ook als individu van groeit.
Omdat je jouw collega’s /medestudenten om een andere manier leer kennen en er veel gezamenlijke interesses ontdekt worden tijdens onze clinics is het “wij gevoel” van onze deelnemers vele malen groten na onze clinics als daarvoor.

Tijdens onze wekelijkse kaartavond van onze klaverjas vereniging is door een van onze leden de opmerking gemaakt dat wij als vereniging wel eens iets meer zouden mogen bewegen. Bij de eerste clinic van Beyond Fighting gingen wij met zijn achten. Nu  hebben wij naast onze wekelijkse kaartavond een twee wekelijkse sportavond met 20 van onze leden, zijn onze hapjes tijdens onze kaartavonden veel gezonder
en is alles wat gaat over sporten, afvallen, gezond eten nu
vaste gespreksstof tijdens onze kaartavonden.

Binnen het onderwijs en kinderopvang organisaties kunnen wij op verschillende manieren worden ingezet. Willen jullie de kinderen op een veilige manier laten kennismaken met onze sport, is er een sportdag, een speciale gymles of een ander evenement? U kunt alles aan ons overlaten. Wij zorgen voor de bokszakken, handschoenen stoot-en trapkussens.

Wij hebben meerdere jaren ervaring van “lastige” kinderen. Afwijkend en storend gedrag is bij kinderen vaak een teken van zich niet begrepen voelen. Kinderen hebben vaak moeite om met hun emoties om te gaan en zeker om hun emoties te uiten.

Door een duidelijk gestructureerde les  aan te bieden en op een juiste wijze te corrigeren weten wij in de meeste gevallen afwijkend storend gedag te veranderen.

Onze instructeurs hebben jaren ervaring in het lesgeven aan jongeren  van verschillende leeftijden en verschillende culturen achtergronden. Hierdoor kunnen wij ten aller tijde een les “op maat” maken.

 

[contact-form-7 id=”6907″]
Want to know about our offers first?
Subscribe our newsletter

Subscribe our newsletter

[mc4wp_form id="806"]

Chat openen